Home decor

Ikea

Ikea je najveći maloprodajni lanac nameštaja i ostalih komada pokućstva. Osnovana je 1943.godine, a prvi Ikea prodajni centar otvoren je u Švedskoj 1958.godine. Danas je ima u 36 zemalja sveta sa 285 prodajnih objekata. Prva Ikea u Srbiji otvorena je prošlog meseca, tačnije 10.08.2017.godine u Zucu pored Beograda. Pored radnje u Beogradu, Ikea planira otvoriti radnju i u Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

Detaljnije o Ikei možete pročitati ovde, a možete pogledati i njihov celokupan online katalog ovde, preko kojeg možete i poručivati svu robu.

Ukoliko niste, a planirate posetiti Ikeu, moj savet Vam je da prvo pri ulasku izvadite Ikea Family karticu. Kartica je besplatana, a ona Vam omogućava raznorazne pogodnosti. Potrebno je samo vaše podatke da upišete a to su: ime,prezime,datum rođenja i adresu. Više o kartici pročitajte ovde. A možete pogledati video kod naše blogerke Ane 2 Cats kako kartica izgleda i poslušati i par njenih saveta i iskustvo iz kupovine, biće Vam od koristi svakako.

Ono što sam ja zapazila je da zaista imaju mnogo povoljnosti što se tiče sitnih kućnih detalja. I zaista za mali novac možete dosta toga nabaviti. Recimo imate stonu lampu koja košta svega 249.00din, možete je pogledati ovde. Ili na primer pomoćni stočić za svega 899.00din koji možete videti ovde. Plastika im je jaako povoljna, tako da recimo za posude za odlaganje hrane imate ovde ponudu za 499.00din u kojoj dobijete čak 17 komada. Ono što je takođe super je da ukoliko kupite neki proizvod i ne svidi Vam se, možete u roku od 365 dana da ga vratite i da dobijete novac nazad, naravno potrebno je da sačuvate račun.

Pakovanja su im sjajna, najčešće su pljosnata, tako da su jako praktična za prevoz, ALI još jedna sjajna stvar kod Ikee je da ukoliko Vam se prilikom prevoza proizvod razbije/polomi/ošteti, možete jednostavno da ga zamenite.

Ispod Vam dostavljam par fotografija iz radnje da pogledate kako to otprilike kod njih izgleda.

Do sledećeg pisanja,

Nina <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *