Favourites

Omiljeni youtube kanali

Obzirom da je youtube postao negde zamena za televizor, verujem da svako od vas voli da pronađe neke nove i inspirativne kanale.

S toga, reših da podelim sa vama nekoliko domaćih kanala koje ja redovno pratim.

favourite

Prva na listi od domaćih youtube-ra (ako mogu tako da ih nazovem) jeste Ana Janković, poznatija kao Ana2Cats. Za slučaj da niste još čuli za nju, a verujem da jeste, možete ovde pogledati njene video snimke.

To je, naš prvi youtube kanal koji sam počela da pratim redovno. Ona je jedna od onih žena za koju se zaista vidi da voli taj posao, i da zaista maksimalno ulaže u njega. Počevši od opreme za snimanje, do šminke, na koju je većinom bazirana. Uvek je u toku sa novostima i uvek se veoma dobro informiše o onome o čemu priča. Baš zato i volim da je slušam.

Druga je Bojana Kostić, poznatija kao Taste of Fashion. Njen youtube kanal možete videti ovde.

Bojana je za mene unosač pozitivne energije. Njeni video snimci uvek započinju sa glasno izrečenim rečima “Ćao žene” i tako mi već izmami osmeh na lice. Njen kanal je takođe baziran na šminku, u kojoj se sjajno snalazi. Pored toga što se i profesionalno bavi šminkanjem, njeno poznavanje šminke je veoma široko. Toliko dobro zna da objasni, preporuči, i iskreno kaže ono što misli, i to jako cenim kod nje. Inače i fotke na njenom instagramu su brutalne. Ako je ne pratite tamo, šta čekate? Evo ga i link ovde.

Sledeći youtube kanal koji preporučujem je kanal jednog našeg muškarca, koji je odnedavno počeo da snima vlogove koji su uglavnom sa putovanja. Predpostavljam da naslućujete o kome je reč. Dušan Petrović naravno. Kanal je ovde.

Dušan se inače profesionalno bavi fotografijom što možete pogledati na njegovom instagramu ovde. A od skoro, kao što već rekoh, počeo je i da snima za youtube. Sjajno to radi, a još sjajnije uređuje sve te video snimke. Mnogo vodi računa da to sve bude interesantno i da drži pažnju. Bar sam ja stekla takav utisak. Tako da, bravo za njega.

Sledeće na listi su dve sjajne devojke, Ivana i Jelena, a one stoje iza kanala Mogu ja to sama. Link vam je ovde.

Mislim da mi žene veoma često volimo da pogledamo recepte i ”uradi sama” projekte, a te dve rubrike su zapravo negde i osnova njihovog kanala. Zaista dve sjajne, inspirativne i pozitivne devojke. Nemam više ništa da dodam, osim da ih pogledate pod obavezno.

I još jedan kanal koji ću da vam predložim, za sada, je kanal Tamare Ćosić. Ko je ne zna tako, možda je čuo za Lepu svaki dan. Tamarin link ka youtube-u je ovde.

Tamara, osim što je prelepa, i prelepo priča i pozitivna je, veoma dobro se razume u negu, što kose, lica, zuba, noktiju i mnogo čega ostalog. Mislim da, što se tiče nege, može da da preporuku za bilo šta. Takođe ćete od nje čuti i neke savete za plastičnu hirurgiju u koju se takođe veoma dobro razume. Devojka za sve. Jednostavno rečeno.

Da ne bi ovaj tekst bio predug, ovde ću ga završiti. A ukoliko želite da čujete i koji su mi omiljeni strani yotube kanali, pišite mi ispod. Rado ću da ih podelim sa vama.

Do sledećeg pisanja,

Nina <3

 

4 thoughts on “Omiljeni youtube kanali

  1. Ranije nisam volela video recenzije i bilo mi je lakse da procitam nego da slusam. Slucajno sam naisla na Anin kanal i resila da odgledam jedan video i odmah sam pocela da je pratim redovno. Dugo je bila jedina youtuberka koju sam pratila a onda sam cula za Bojanu i slazem se sa svim napisanim 🙂 Obe su prirodne kada snimaju, ja licno ne volim kkada gledam nekog da mu je svaka recenica iseckana nekako mi smeta. I Mogu ja to sama je jedan od kanala koji su veoma korisni. Pratim sada i Sofiju Grijak i Dunju Fashion babe jer su zaista iskrene i prijatne za slusanje 🙂 Mogla bi da napises i o stranim svaka preporuka dobro dodje 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *