Favourites

Omiljeni strani youtube kanali

U ovom tekstu sam pisala o domaćim youtube kanalima koje redovno pratim, a sada ću isto to napisati o stranim.

favourite

Pa da pređemo odmah na one koje pratim zaista redovno.

Prva na listi je Zoe Sugg. Poznatija kao Zoella. Žena koja je zaista stekla veliku popularnost preko youtube zajednice. Postoje njena dva kanala, jedan je sa video snimcima koji imaju tematiku. A drugi je meni draži i to je ovaj, koji je baziran na vlogovima iz svakodnevnog života.

Ako još niste gledali, a verujem da dobra većina jeste, vreme je da je zapratite. Volim da gledam njene vlogove jer su dugi, poput nekih serija, puni su smeha i pozitivne energije. Mislim da je tinejdžeri prate, jer iako ima 28 godina, još uvek je puna energije i radosti poput deteta. Pored toga, volim inače i da pogledam kako drugi ljudi žive, ponašaju se, pogotovo oni uspešni. To me na jedan način motiviše i inspiriše.

Sledeći na listi su Kate Albrecht i Joey Zehr, muž i žena, koji stoje iza kanala Mr.Kate. Link vam je ovde.

Ako volite dizajn enterijera, “uradi sama” projekte ili kako za malo novca preurediti kuću, onda je krajnje vreme da posetite njihov profil. Neverovatno talentovani ljudi, i od svakog i najmanjeg prostora mogu da naprave savršenstvo. Zaista, kreativan i inspirativan kanal.

Prelazimo na sledeći kanal. Predlažem vam da pogledate kanal Nicole Guirrero. Link ka njemu je ovde.

Ova žena, osim što je prelepa, pretalentovana je za šminkanje. Njeni načini šminkanja nisu sa onim klasičnim blagim tonovima koji možete da pogledate na svakom drugom kanalu. Kod nje možete da pogledate čitav jedan spektar boja kroz šminku. I sve joj savršeno stoji. Takođe, maske koje radi svake godine za noć veštica su savršene. Predlažem posebno ovaj video da pogledate. Sami ćete se uveriti da šminka i uređuje video snimke savršeno.

Poslednja za sada je još jedna prelepa žena. Zove se Negin Mirsalehi. Evo i njenog youtube kanala ovde.

Nju sam relativno skoro otkrila. I oduševila se. Njeni video snimci su takođe više bazirani na vlogovima. Prikazuje negde taj svakodnevni život. I radi to savršeno, počevši od samog uređivanja videa. To je još jedna od uspešnih žena, koje pratim, jer me motivišu. Ona je oličenje lepote, ženstvenosti i glamura. Njen stil, njeno ponašanje, njen muž, njihov odnos, pa čak i njen pas, sve je u nekom skladu. Sve ide savršeno jedno uz drugo. Pogledajte i uverićete se sami.

Toliko od mene ovaj put. Zaista sam izdvojila ljude koji mi prijaju i inspirišu me. Nadam se da sam nekome i pomogla da pronađe motivaciju u nekome od njih. Pišite mi ispod koga vi rado pratite od stranih youtube kanala?

Pozdravljam vas, do sledećeg pisanja.

Nina <3

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *